kõvakettad
Me oleme jutustanud teile palju mitmesugustest tehnikatest, nii väiksematest kui ka suurematest. Eriti suurt tähelepanu me oleme pööranud arvutidele. Ja sedakorda me tahaksime arvutide teemat natuke jätkata, sest on veel mõned tehnilised asjad, mida teil peaks teadma.

Oleme ju palju kuulunud sellest, kui suur tähendus on sellel, kui suur on sinu arvuti mahutavus, ehk kui palju infosid mahuks sinu arvutisse. Kindlasti, et suur tähendus on ka sellel, kui hea, võimakas ning kvaliteetne on sinu arvuti, aga just mahutavus on see parameeter, millele arvutide kasutajad tänapäeva maailmas pöörab rohkem ja rohkem tähelepanu.

Sellepärast väga kasulik asi selles mõttes on just kõvakettad. Just kõvaketas on see asi, mis aitab sind säilitada sinu arvutisse võimalikult palju infosid.

Te kindlasti olete juba enne kuulunud, et on selline arvutidea seotud firma Dell. Seakorda mee vaadleme just seda, milline on Dell firma pakkumus ehk millised kõvakettad on selle firma pakkumises.

Kindlasti, et kõige olulisem asi on mahutavus, ja selles mõttes kõik on korras, sest valik on lai. Sul on võimalik valida, milline mahutavus on sinu huvides, kas 1000 GB, 2000 GB, või isegi 3000 GB. Järelikult seega kokku on kolm variantit, aga peab tõdema ka seda, et sellised mahutavuste erinevused on üsna tuntavad. Sellepärast peaks ju enne teadma, missugune mahutavus on sinu huvides. Võib olla, et parem on osta suuremat, sest sa juba ei tea, kui suur mahutavus sul kunagi võib olla vajalik.

Kui näeme seda, kui suured on mahutavuste erinevused, siis meil kindlasti tekkib huvi teada milline on hinnavahemik. Interneti kaupluses 1a.ee hinnavahemik praegusel hetkel on umbes 300 eurot. See tähendab seda, et kõige odavamad kõvakettad maksavad umbes 200 eurot, aga on ka sellised, mis maksab umbes 500 eurot. Me juba saame aru, et hind kindlasti oleneb sellest, kui suur on mahutavus, ehk kui võimakas konkreetne kõvakettas on. Tule ja vaadle ise, mis sobiks sinu vajadusele.





Leave a Reply.

    Author

    I am working with electronic devices for 6 years now, my reviews will be helpful to anyone!

    Archives

    No Archives

    Categories

    All