tahvelarvutid
Kui me juba hästi teame, siis kõige rohkem meid alati huvitab see, millest me teame kõige vähem. Muidugi, et uudised on ka arvutide maailmas, täpsemalt öeldes – tahvelarvutide maailmas. Sedakorda me tahaksime pöörata teie tähelepanu uudisele, tutvuge, uus tahvelarvuti – Archos tahvelarvuti.

Archos tahvelarvuti on uus ja moodne tahvelarvuti mis tasapisi tugevdab oma positisioone tahvelarvutide maailmas. See on tore ja multifunktsionaalne. Võite olla nõus – selle tahvelarvuti kvaliteedisse te kindlasti tahaksite olla veendunud.

Kui vaadleme interneti kaupluse 1a.ee pakkumist, siis avastame, et praegusel hetkel kõik Archos tahvelarvutid on ainult Andriod operatsioonsüsteemiga. Ekraanide suurused on üsna meeldivad ka. Isegi kõige väiksem Archos tahvelarvuti ekraan on 17.78 cm suur. Aga muidugi, kui sinu huvides on suurem ja laiem ekraan, siis sul on võimalus osta ja kasutada tahvelarvutit isegi 25.4 suure ekraaniga.

Värvide resolutsioon on rahuldav ka. Alates 800x480, kuni isegi 1280x800. Järelikult seega võime öelda, et Archos tahvelarvuti sobiks hästi nii filme kui ka videote vaatamisele.

Järgmine tehniline parameeter, millele me võime pöörata tähelepanu võiks olla operatiivmälu. Näeme, et on ainult üks operatiivmälu variantit – suurus mis on 1 GB. Aga sisseehitatud mälu on isegi 16 GB suur.

Muidugi et Archos tahvelarvutides on wi fi ka. See juba on asi, milleta me enam ei saa meie elu kujutleda ette.

Eriti tore tehniline paremeeter, millele ilma kahtlusteta peaks pöörama tähelepanu on Archos tahvelarvutide aku tööaeg. See on lihtsalt fantastiline – kestab isegi kuni 40 tundi! Kas isegi võiks olla veel parem tahvelarvutide variant mis sobiks igale maitsele? See on isegi rohkem kui üks päeva.

Ja viimane asi, millele me võiksime tähelepanu pöörata võiks olla hind. Hinnad on erinevad, aga hinnavahemik on üsna pisike. Praegusel hetkel Archos tahvelarvutid interneti kaupluses on soodsa hinnaga – maksab alates 78 eurost kuni 269 euroni.

See on soodne ja hea hind ja ka sina kindlasti võid proovida seda uut ja moodsat tahvelarvutit – Archos tahvelarvutit.



7/27/2023 01:12:04 am

https://gumushane.escortdocs.com/ teşekkürler

Reply



Leave a Reply.

    Author

    I am working with electronic devices for 6 years now, my reviews will be helpful to anyone!

    Archives

    No Archives

    Categories

    All